Hozzávalók:
50
dkg főtt burgonya
50
dkg darált hús
5
dkg császárszalonna
1
nagy fej vöröshagyma
2
közepes méretű ecetes uborka
2
tojás
1
dl tej
4-5
ek. liszt
só,
bors
A
darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az
uborkát és a császárszalonnát összedolgozom. Az egészet összekeverem a tejjel,
a felvert tojással és a fűszerekkel.
Annyi
lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves
kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom.
Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm.
Bármilyen saláta illik hozzá.
Forrás:
http://receptneked.hu/gyors/csaszarne-pogacsaja/
Forrás:
http://receptneked.hu/gyors/csaszarne-pogacsaja/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése