hozzávalók 4
főre
·
40-50 dkg
füstölt vagy natúr pizzamozzarella
·
10 dkg bacon
·
4 ek
olívaolaj
·
tetszés
szerint friss salátának való zöldség
·
1 pohár
görög natúr joghurt
·
1 gerezd fokhagyma
·
só
·
bors
1.
A
joghurtot elkeverjük egy fokhagymanyomón áttört fokhagymával, sózzuk,
borsozzuk, felhasználásig hűtőbe tesszük.
2.
A sajtot
négybe szeleteljük, az a jó, ha egy kicsit vastagabb. Fele-fele arányban
szoktam elkészíteni a mozzarellát, vagyis a felét hagyom natúron, a másik felét
betekerem baconbe.
3.
Egy grill
serpenyőben felhevített olívaolajon megsütjük a sajtokat. A salátához a
zöldségeket előkészítjük, majd a joghurtos öntettel meglocsoljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése