Hozzávalók 6 főre
http://nosalty.hu/virslis_falatok_2._-_ketchuppal_recept_36019
- 1 csomag mélyhűtött leveles tészta
- 6 db virsli
- mustár
- ketchup
- 1 tojás
- A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni.
- Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.
- A gáztepsit kibéleljük sütőpapírral.
- A tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk (1-2 mm), téglalap alakúra.
- Hosszában 3 részre, széltében kétfelé vágjuk. Mindegyikre nyomunk egy csík ketchupot és mustárt, és a bőrétől megszabadított virsliket erre rátesszük.
- A tészta széleit körbekenjük tojással, majd feltekerjük mindet. Éles késsel felkarikázzuk a bebugyolált virsliket (én 8 db-ra vágtam minden virslit).
- Rátesszük a tepsire és lekenjük tojással.
- Betoljuk a forró sütőbe és pirosra sütjük.
- Sütés előtt szezámmaggal vagy akár sajttal is meghinthetjük őket, ha mutatósabbat szeretnénk.
http://nosalty.hu/virslis_falatok_2._-_ketchuppal_recept_36019
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése