- Előző nap összekeverjük a tojásokat a túróval, a fokhagymával, a darával és a fűszerekkel. (Ha nagyon száraz, morzsalékos a túró áttörjük, vagy egyszerűen mixelőrúddal krémesítjük.)
- A sajtot a mikróban kisebb teljesítményen megolvasztjuk. Magas fokozaton a széleiből kisül a zsír, a közepe meg kemény marad. Talán a kiolvasztó fokozat a legmegfelelőbb.
- Egy darab folpackra öntjük, kanállal szétterítjük, és hagyjuk hűlni.
- Amikor egy kicsit kihűlt, rákenjük a túrós masszát.
- Feltekerjük, mint a bejglit és 2 cm-es darabokra szeleteljük.
- A szokott módon bepanírozzuk.
- Bő, forró olajban megsütjük.
- Tartármártással kínáljuk.
http://nosalty.hu/rantott_sajttekercs_recept_37960
http://azila.gportal.hu/gindex.php?pg=16285020
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése