2010. november 27., szombat

Sajtos gombarolád

Hozzávalók 4 főre
  • 200 g friss gomba
  • 500 g darált sertéshús
  • 150 g reszelt edami sajt
  • 1-2 ek liszt
  • 1 ek apróra vágott petrezselyemzöld
  • 150 ml tej
  • őrölt fekete bors
  • 2 db tojás
  • @bzsemlemorzsa}
  • olaj

  1. A gombát megmossuk, apróra vágjuk.
  2. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a lereszelt sajtot, a húst, a lisztet, a tejet, petrezselymet.
  3. Fűszerezzük be és jól dolgozzuk össze.
  4. A húsos-gombás masszából formázott hengereket mártsuk a felvert tojásba, majd forgassuk zsemlemorzsába.
  5. Bő, forró olajban süssük ki a roládokat.
Forrás:
http://nosalty.hu/sajtos_gombarolad_recept_32999

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése