Hozzávalók 4 főre
http://nosalty.hu/sajtos_gombarolad_recept_32999
- 200 g friss gomba
- 500 g darált sertéshús
- 150 g reszelt edami sajt
- 1-2 ek liszt
- 1 ek apróra vágott petrezselyemzöld
- 150 ml tej
- őrölt fekete bors
- só
- 2 db tojás
- @bzsemlemorzsa}
- olaj
- A gombát megmossuk, apróra vágjuk.
- Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a lereszelt sajtot, a húst, a lisztet, a tejet, petrezselymet.
- Fűszerezzük be és jól dolgozzuk össze.
- A húsos-gombás masszából formázott hengereket mártsuk a felvert tojásba, majd forgassuk zsemlemorzsába.
- Bő, forró olajban süssük ki a roládokat.
http://nosalty.hu/sajtos_gombarolad_recept_32999
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése